Antena 3 CNN Actualitate Ea e ”Vocea de la metrou” pe care o auzi zilnic! Cine e femeia care îți spune ”Atenție, se închid ușile!”. Nu te așteptai la asta!

Ea e ”Vocea de la metrou” pe care o auzi zilnic! Cine e femeia care îți spune ”Atenție, se închid ușile!”. Nu te așteptai la asta!

Ea e ”Vocea de la metrou” pe care o auzi zilnic! Cine e femeia care îți spune ”Atenție, se închid ușile!”. Nu te așteptai la asta!
04 Mai 2018   •   12:27

Mergi in fiecare zi cu metroul si auzi de zeci de ori mesajele din tren. Insa te-ai intrebat vreodata daca acea voce este reala sau doar un robot? Ei bine 700.000 de bucuresteni o aud zilnic pe actrita Isabela Neamtu. Aceasta este mai ascultata in metrou decat la teatru, pe scena. Actrita este vocea pe care o auzi prin difuzoare cand se inchid usile si cand urmeaza o noua statie.

Surprinzator ea nu merge aproape deloc cu metroul, dar se bucura ca bucurestenii ii aud vocea.  

In urma cu 3 ani, actrita Isabela Neamtu a dat in judecata Metrorex. Aceasta sustine ca nu a fost remunerata pentru serviciile sale. A primit drept despagubire suma de 4.300 de dolari. Initial, ea ceruse 170.000 de dolari, informeaza realitatea.net.

Isabela Neamţu este cunoscută publicului român din seriale ca ”Om bogat, om sărac”, ”Vrei să fii mama mea” şi din filmul ”Francesca”.

×
Subiecte în articol: metrou mesaj voce
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close