Antena 3 CNN Actualitate Electrica Bucureşti lasă Colentina în beznă

Electrica Bucureşti lasă Colentina în beznă

Electrica Bucureşti lasă Colentina în beznă
17 Feb 2007   •   13:52
Colentina - Lucrările de reparaţii invocate de Electrica afectează peste 1.000 de case. Acestea rămân zilnic fără curent electric, de două săptămâni. Electrica Bucureşti opreşte alimentarea cu energie în fiecare noapte, în jurul orei 1.00 şi o reia după-amiaza, pe la ora 16.00. Astfel, oamenii de pe strada Revoluţia 1848 sunt afectaţi de lucrările companiei de electricitate. Din cauza opririi cu intermitenţă a energiei electrice, multora li s-a stricat aparatura electrocasnică.

Municipalitatea susţine că nu are mijloace legale să intervină în aceste situaţii, pentru că Electrica are contracte individuale cu beneficiarii. Electrica Muntenia Sud afirmă că principalele motive pentru care se întrerupe curentul în diferite cartiere ale Capitalei sunt intervenţiile societăţilor de construcţii montaj şi starea tehnică proastă a unor instalaţii. Sunt menţionate şi intervenţiile ilegale la reţeaua electrică pe care le fac locuitorii din anumite cartiere.

Electrica invocă astfel un proces de reabilitare şi retehnologizare a reţelei electrice. Electrica Bucureşti îi va prezenta totuşi viceprimarului Răzvan Murgeanu, la începutul săptămânii viitoare, planul de investiţii pentru perioada următoare.

Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close