Antena 3 Actualitate Elena, o româncă din Shanghai, detalii inedite despre cum își trăiesc acum chinezii viața, după luni de coșmar

Elena, o româncă din Shanghai, detalii inedite despre cum își trăiesc acum chinezii viața, după luni de coșmar

05 Apr 2020   •   17:21
Elena, o româncă din Shanghai, detalii inedite despre cum își trăiesc acum chinezii viața, după luni de coșmar
Sursa foto: Pixabay.com

Disciplină și tehnologie! Acestea sunt cele două elemente care i-au ajutat extrem de mult pe chinezi în lupta cu noul virus.

Cum este China acum, cum se comportă cetățenii săi pe străzi și în magazine, cum își trăiesc chinezii viața după lunile de zile de coșmar, ne-a povestit în exclusivitate, Elena, o româncă arhitect în Shanghai.

"În primul rând, oamenii au luat în serios situația de la bun început și nu a trebuit să fie forțați. Au înțeles că este important să stai în casă și să nu stai pe străzi fără sens.

Apoi și tehnologia - au aceste aplicații și populația este ușor de urmărit. Ești înregistrat unde ai călătorit și în situația în care ai fost cumva în preajma unei persoane care s-a dovedit a fi infectată, codul tău îți transmitea faptul că s-ar putea să fii în pericol", a povestit Elena.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close