Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Elenei Udrea, după condamnarea clientei sale: ”Acuzațiile sunt absurde!”

Avocatul Elenei Udrea, după condamnarea clientei sale: ”Acuzațiile sunt absurde!”

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a vorbit marți la Antena 3 despre condamnarea clientei sale în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009.

Avocatul Elenei Udrea, după condamnarea clientei sale: ”Acuzațiile sunt absurde!”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    02 Mar 2021   •   13:01

”Înca n-am vorbit cu doamna Udrea. Am susținut în fața instanței că acuzațiile sunt absurde. Această hotărâre judecătorească este una absurdă, motivarea sumară din ședința publică este ieșită din limitele legii.

Vom declara apel și să sperăm că la Înalta Curte de Casație și Justiție lucrurile vor fi puse în ordine și în lege”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la Antena 3.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare, iar Ioana Băsescu la cinci ani de închisoare în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009. Decizia nu e definitivă

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare pentru spălare de bani, Ioana Băsescu a primit 5 ani. Decizia nu este definitivă!

Elena Udrea este acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani, iar Ioana Băsescu la delapidare de fonduri și instigare la spălare de bani. Ioana Băsescu risca pedeapsa maximă, respectiv 15 ani de închisoare, în timp ce pentru Elena Udrea procurorii au cerut anterior 12 ani cu executare.

Elena Udrea risca 12 ani de închisoare, a primit 8!

Procurorii susţin că, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, apoi, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Veronel Rădulescu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close