Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, supărată pe postacii care o critică: ”Una este să pui niște tineri să facă anumite comentarii, cu totul altceva este să...”

Elena Udrea, supărată pe postacii care o critică: ”Una este să pui niște tineri să facă anumite comentarii, cu totul altceva este să...”

Elena Udrea, supărată pe postacii care o critică: ”Una este să pui niște tineri să facă anumite comentarii, cu totul altceva este să...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
02 Sep 2016   •   17:55

Elena Udrea a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care vorbește despre manipularea pe Internet, aducând critici la adresa ”postacilor” care își construiesc conturi false în acest scop.

Elena Udrea se arată deranjată de criticii ei de pe Facebook care ”diseminează un tip de atitudine”, și spune că ”una este sa pui niste tineri sa faca anumite comentarii in sensul de a prezenta un punct de vedere care te intereseaza, postaci adică, si, cu totul altceva sa construiesti sute, mii de conturi false, care atrag fani, intra in grupuri cu numar mare de membri, reusind astfel sa manipuleze sute de mii, milioane de persoane cu mesajele pe care le dau”.

Citește și: Cât costă postacii plătiți din bani negri să înjure la comandă adversarii Elenei Udrea

Postarea completă:

”Internetul este de multe ori folosit pentru diverse analize asupra opiniei publice, pornind de la punctele de vedere exprimate fata de anumite persoane ori subiecte. Doar ca, tocmai de aceea, s-au inventat cele mai sofisticate metode de manipulare prin internet. Uitati ce am descoperit eu referitor la "criticii mei" de pe Facebook, care disemineaza un tip de atitudine pe care o fac astfel sa para extrem de impartasita. Una este sa pui niste tineri sa faca anumite comentarii in sensul de a prezenta un punct de vedere care te intereseaza, postaci adica si, cu totul altceva sa construiesti sute, mii de conturi false, care atrag fani, intra in grupuri cu numar mare de membri, reusind astfel sa manipuleze sute de mii, milioane de persoane cu mesajele pe care le dau. Intrebarea este cine are interes sa plateasca asa ceva ca sa ma urmareasca pe mine???”, a scris Elena Udrea.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close