Elisabeta Lipă, infectată cu coronavirus: "Nu ştiu de unde am luat virusul, că m-am protejat. Aşa că, fiţi atenţi!"

de Milena Niță    |    03 Feb 2021   •   08:15
Elisabeta Lipă, infectată cu coronavirus: "Nu ştiu de unde am luat virusul, că m-am protejat. Aşa că, fiţi atenţi!" gov.ro

Fosta mare canotoare Elisabeta Lipă a fost infectată cu coronavirus.

Marea sportivă spune că nu ştie de unde a contractat virusul Sars CoV-2, pentru că s-a protejat.

Acum, Elisabeta Lipă se simte bine, este acasă şi se află sub supravegherea medicului.

Lipă: Nu ştiu de unde am luat acest virus, că m-am protejat

"Sunt bine, am avut simptome uşoare. Sunt acasă, sub supravegherea medicului. Sunt teafără şi nevătămată. 

Nu ştiu de unde am luat acest virus. Din păcate, acest virus poţi să-l iei de peste tot. Nu am nicio idee de unde m-am infectat, că m-am protejat. Aşa că, fiţi atenţi, aveţi grijă de voi", a spus Elisabeta Lipă, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Elisabeta Lipă: Nu am fost în niciun pelerinaj, sunt aberaţii

În plus, Lipă a negat zvonurile care circulă, potrivit cărora ea ar fi mers în pelerinaje la mânăstiri şi acolo s-ar fi infectat.

"Nu am fost în niciun pelerinaj. Sunt nişte aberaţii. Am avut grijă de mine, m-am protejat, am mers acolo unde a fost strict necesar", a precizat Elisabeta Lipă.

Pe 1 decembrie 2004, comisarul șef de poliție Elisabeta Lipă, din Ministerul Administrației și Internelor, a fost înaintat la gradul de chestor de poliție – echivalent cu cel de general. 

În perioada 2015 -2017, Elisabeta Lipă a ocupat fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului în cabinetul Dacian Cioloș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close