Antena 3 CNN Actualitate Eroii zilei. Un preot și un patron al unui hotel de pe litoral ajută 20 de copii să vadă în sfârșit marea

Eroii zilei. Un preot și un patron al unui hotel de pe litoral ajută 20 de copii să vadă în sfârșit marea

Eroii zilei. Un preot și un patron al unui hotel de pe litoral ajută 20 de copii să vadă în sfârșit marea
21 Iul 2017   •   11:51

Astăzi vă facem cunoştinţă nu cu unu, ci cu doi eroi. Sunt oameni care ne arată că gesturile umanitare nu sunt greu de făcut, în schimb aduc imens de multă bucurie în sufletele celorlalţi. Primul este preotul Marian Tudor. În parohia Glodeanu, din Buzău a reușit să construiască 3 case pentru familii nevoiașe, din care una pentru 5 copii alungați, 2 solarii și o cantină, la care cei 28 de copii din sat iau zilnic masa.

Acum s-a mutat în Găgeşti, judeţul Vrancea, unde a devenit părinte pentru 12 copii abandonaţi. Vrea să le construiască şi lor un acoperiş deasupra capului, iar pentru asta are nevoie de ajutorul tuturor. Deja, mulţi prieteni virtuali i-au întins o mână de ajutor. Aşa ajungem la cel de-al doilea erou al zilei de astăzi, pe care vrem să vi-l prezentăm.

Aşa ajungem la cel de-al doilea erou al zilei de astăzi, pe care vrem să vi-l prezentăm. Îl cheamă Răzvan Chivu şi a răspuns unui alt apel, lansat de preotul Marian Tudor pe Facebook. Mulţumită lui, 20 de copii, care au văzut marea doar în poze sau la televizor, vor merge la sfârşitul lunii viitoare pe litoral. Răzvan Chivu, patronul unui hotel din Mangalia le-a pus la dispoziţie cazarea.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei
Parteneri
Judecătoarea Popoviciu, recuzată în dosarul accidentului de la 2 Mai
x close