Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Mama lui Gigi Becali, despre arestarea fiului ei: Cred că de la politică i se trage (VIDEO)

EXCLUSIV. Mama lui Gigi Becali, despre arestarea fiului ei: Cred că de la politică i se trage (VIDEO)

EXCLUSIV. Mama lui Gigi Becali, despre arestarea fiului ei: Cred că de la politică i se trage (VIDEO)
Sursa foto: mama lui becali
03 Apr 2009   •   20:44

Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a vorbit despre arestarea fiului său, în direct, la Observator. În exclusivitate pentru Antena 1, Alexandra Becali a spus că tot răul care i se întâmplă acum este din cauza implicării în viaţa politică. Vizibil afectată, bătrâna a spus că ?băiatul ei? a vrut să facă numai bine în România.

Femeia a descris desciderea mascaţilor drept ?un coşmar?. ?Eu am deschis uşa. Mă mir cum n-am făcut infarct. Mi-am luat tensiunea după ce au plecat, era 20?, a spus femeia.

Alexandra Becali consideră că tot ce i s-a întâmplat fiului ei în ultimele zile e din cauza politicii. ?Nu mai intra în partid. Nu-i pentru tine asta, i-am zis. Cred că de la politică i se trage?.

?Nu i-am spus nimic înainte să plece la poliţie, i-am zis doar să nu mai fumeze. Parcă a făcut cea mai mare crimă din lume. A fost tragic să-l văd pe băiatul meu încătuşat!?

Giovani Becali a făcut şi el declaraţii. Întrebat cum merg afacerile cât timp Gigi Becali este în arest, acesta a răspuns: ?Staţi liniştiţi. Dacă mătuşa plânge, e pentru că-şi vede copilul la greu, dar afacerea merge bine în continuare, oile au ce să mănânce. Steaua va merge în continuare?.

?Problema e cu el. Nu ne aşteptam la această soluţie? a continuat Giovanni Becali. ?El a plecat de acasă crezând că se va întoarce seara?, a adăugat acesta.

Potrivit lui Giovanni Becali, moralul lui Gigi Becali este în continuare ridicat. ?A început să râdă. Când am fost acolo, a început să se pună pe râs cu Victor. Dar era obosit. A avut o zi infernală, nu a dormit?, a spus Giovanni Becali.

?Cei ce i-au făcut rău fiului meu vor plăti. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit!?, a concluzionat Alexandra Becali.

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali.

La aproape 24 de ore de la momentul percheziţiei şi ulterior reţinerii de la vila din Pipera, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Alături de el au mai fost arestate alte patru persoane, printre care şi Cătălin Zmărăndescu.

Omul de afaceri este acuzat de privare de libertate pentru că gărzile sale de corp i-au adus la un bar din Pipera pe cei trei hoţi care i-au furat maşina.




Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close