Antena 3 CNN Actualitate Explozie într-o galerie subterană din Nehoiaşu. Trei oameni, răniţi grav

Explozie într-o galerie subterană din Nehoiaşu. Trei oameni, răniţi grav

Explozie într-o galerie subterană din Nehoiaşu. Trei oameni, răniţi grav
01 Noi 2009   •   23:37

Anchetă în localitatea buzoiană Nehoiaşu după explozia de duminică seară în care au fost răniţi şase muncitori. O echipă de specialişti va încerca să afle în ce condiţii s-a produs deflagraţia din galerie. În urma acesteia, trei muncitori sunt în stare gravă. Unul este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar altul este în drum spre acest spital. Ceilalţi răniţi au rămas la Spitalele din Buzău şi Nehoiu. Oamenii au fost surprinşi de deflagraţie în timp ce săpau la o galerie. Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.

O explozie a avut loc duminică seară într-o galerie subterană din localitatea buzoiană Nehoiaşu. Zece muncitori sunt răniţi, după ce au fost surprinşi în interiorul galeriei. Dintre aceştia, patru au fost trasportaţi la spital. Ceilalţi şase au reuşit să iasă singuri din galerie.

Cei zece muncitori lucrau la o galerie aflată în construcţie, care urma să facă legătura cu barajul Surduc. Aceştia acţionau cu material explozibil, pentru a înlătura rocile, potrivit şefului Poliţiei Judeţene Buzău, citat de Mediafax.

Zona este asigurată şi nu există risc de producere a unei noi explozii.



Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close