Antena 3 CNN Actualitate Factură la curent de peste 16.000 de euro pentru o femeie din Craiova. ”Am un TV, un frigider, un boiler şi 4 becuri”

Factură la curent de peste 16.000 de euro pentru o femeie din Craiova. ”Am un TV, un frigider, un boiler şi 4 becuri”

O femeie din Craiova a primit într-o zi 4 facturi la curent care însumau 81.785 lei. Furnizorul de energie electrică nu i-a dat nicio explicaţie pentru care facturile colosale au apărut pentru o casă cu două camere.

Factură la curent de peste 16.000 de euro pentru o femeie din Craiova. ”Am un TV, un frigider, un boiler şi 4 becuri”
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2021   •   12:28

Elena Mandocescu locuieşte pe strada Poligonului din Craiova, cu cei doi copii, într-o casă cu două camere.

”Am primit patru facturi, toate emise în aceeaşi zi, 26.10.2021, toate cu aceeaşi dată scadentă, 10.11.2021. Am crezut că fac infarct. Prima era în valoare de 111,21 lei. Pe aceea am şi plătit-o. A doua era de 2.411,46 lei, următoarea de 15.796,82 lei şi ultima de 59.717, 37 lei.

Pe ultima factură, asta cea mai mare, am văzut că am un total de plată de 81.785,87 lei. Am sunat la Enel, am încercat să obţin o explicaţie, dar nimeni, absolut nimeni nu mi-a spus nimic. Mi-au zis că eu figurez la ei cu acest consum.

Cum să consum atât? E imposibil. Eu stau într-o casă cu două camere, am un TV, un frigider şi 4 becuri. Maşina de spălat am cumpărat-o recent, în luna octombrie 2021. Cum să consum atât?", a declarat Elena Mandocescu, conform Adevărul. 

Craioveanca vrea să dea acum în judecată şi compania ENEL.

”Conform celor patru documente primite, perioada facturată este decembrie 2018 - septembrie 2021. Adică eu nu am plătit sumele astea exorbitante vreo trei ani. De ce nu m-au debranşat dacă aveam restanţele astea? Nimeni nu-mi dă nicio explicaţie”, a adăugat Elena Mondocescu.

Am primit și punctul de vedere din partea companiei ENEL care va face verificările necesare pentru lămurirea facturilor mari ale craiovencei.

“Enel Energie Muntenia verifică aspectele sesizate în articolul de mai sus și, până la clarificarea acestora, a decis locarea facturării clientului pentru a nu-i aduce prejudicii. Ne cerem scuze pentru disconforul creat acestuia și îl asigurăm de toată deschiderea noastră în clarificarea aspectelor semnalate.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: factura curent Craiova
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close