Antena 3 CNN Actualitate Familia „liberalului” Vasile Blaga derulează afaceri cu instituţiile conduse de PSD

Familia „liberalului” Vasile Blaga derulează afaceri cu instituţiile conduse de PSD

Familia „liberalului” Vasile Blaga derulează afaceri cu instituţiile conduse de PSD
14 Iun 2019   •   10:10

Vasile Blaga a devenit europarlamentar din partea României, pe listele PNL. Formaţiunea liberală s-a clasat pe primul loc la alegerile europarlamentare care au avut loc în data de 26 mai, după o campanie electorală în care principalul mesaj a fost anti-PSD.

La doar patru zile după alegeri, compania de pază controlată de cuscra lui Vasile Blaga, Aurora Mariana Rudeanu, mama lui Ioan Andrei Rudeanu, a încheiat un contract pentru paza clădirilor din patrimoniul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara, condus, în calitate de preşedinte, de Mircea Flaviu Bobora, de la PSD.

Muzeul însuşi este condus de un manager, pe nume Liliana Ţolaş, consilier judeţean din partea PSD, în legislatura 2012-2016, iar aceasta, împreună cu soţul său, Marin, sunt cu “ciuma roşie” de cel puţin 11 ani, soţii Ţolaş figurând pe listele oficiale de sponsori ai Partidului Social Democrat, încă din anul 2008.

Iar relaţia familiei lui Vasile Blaga cu instituţiile “pesediste” ale statului a cunoscut o etapă interesantă în plină campanie electorală, când aceeaşi firmă patronată de cuscra europarlamentarului PNL a primit din partea CNAIR, deci de la Guvernul Dăncilă, un contract de aproape 7 milioane de lei, pentru paza a două autostrăzi din Ardeal.

Detalii, pe jurnalul.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close