Antena 3 CNN Actualitate Traficul pe un segment din Transalpina, restricţionat din cauza unei stânci în pericol să cadă

Traficul pe un segment din Transalpina, restricţionat din cauza unei stânci în pericol să cadă

Traficul pe un segment din Transalpina, restricţionat din cauza unei stânci în pericol să cadă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2016   •   12:05

UPDATE: Traficul rutier rămâne restricţionat până joi la viteza la 30 km/oră pe DJ106 E, parte din Transalpina, în localitatea Tilişca, unde o stâncă este în pericol să cadă peste o casă şi şosea, a precizat miercuri, pentru Agerpres, Odeta Veştemean, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

"Pe drumul judeţean se menţine restricţia de limitare de viteză la 30 de kilometri pe oră cu recomandarea folosirii rutei ocolitoare, pe DJ 106G Poiana Sibiului - Dobârca. Cele două persoane din casa din apropierea stâncii continuă să fie evacuate din casă", a precizat reprezentanta Prefecturii.

 

O familie din localitatea Tilişca a fost evacuată din casă şi traficul pe DJ106 E a fost restricţionat din cauza unei stânci care e în pericol să cadă, a anunţat marţi seara ISU Sibiu, potrivit Agerpres.

Cele două persoane care au fost evacuate au înnoptat la rudele din localitate. Această familie locuieşte într-o casă aflată în apropierea stâncii care riscă să se desprindă.

Şoferii şi trecătorii sunt sfătuiţi să folosească o rută ocolitoare, DJ 106G Poiana Sibiului - Dobârca.

Situaţia înregistrată în Tilişca va fi analizată miercuri dimineaţa, în cadrul şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu, care va avea loc la sediul Prefecturii, potrivit ISU.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close