Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Dincă: ''Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi!''

Fiica lui Dincă: ''Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi!''

Fiica lui Dincă: ''Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi!''
Sursa foto: sursă foto: Facebook Daniela Dinca
02 Aug 2019   •   17:57

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit despre crimele pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. Daniela a dezmințit informațiile date de omul de afaceri Nicolae Cilan, care spune că o cunoaşte pe Daniela Dincă.

Nicolae Cilan susţine că fata criminalului le-ar fi spus partenerilor săi de afaceri italieni că le poate face rost de fete, însă Daniela Dincă spune că nici ea şi ''niciunul dintre membrii familiei nu face din nicio bandă de traficanţi''.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu. Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele.

În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red - Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica. Noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat.

Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei'', a spus fiica lui Gheorghe Dincă.

 

×
Subiecte în articol: Caracal

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close