Antena 3 CNN Actualitate Firea: Dragnea vrea să mă chinuie. Vrea să desființeze Primăria Capitalei

Firea: Dragnea vrea să mă chinuie. Vrea să desființeze Primăria Capitalei

Firea: Dragnea vrea să mă chinuie. Vrea să desființeze Primăria Capitalei
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Noi 2018   •   08:16

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o ”lichideze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei.

Firea a spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că va fi dată această OUG, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific.   

„Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României.   

Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate", a subliniat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Dragnea primaria capitalei
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close