Antena 3 CNN Actualitate Cine va veni în locul lui Florin Cîțu la președinția Senatului. Nicolae Ciucă, posibil candidat la alegerile prezidențiale

Cine va veni în locul lui Florin Cîțu la președinția Senatului. Nicolae Ciucă, posibil candidat la alegerile prezidențiale

Este bătaie mare pe funcția pe care Florin Cîțu o va lăsa liberă după ce va fi înlăturat de la șefia Senatului. Este vorba despre a doua funcție în stat.

Cine va veni în locul lui Florin Cîțu la președinția Senatului. Nicolae Ciucă, posibil candidat la alegerile prezidențiale
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    02 Mai 2022   •   15:25

Potrivit surselor Antena 3, senatorul Nicoleta Pauliuc este deja vehiculată ca posibilă succesoare a lui Florin Cîțu.

Se vorbește însă și despre Sorin Câmpeanu, ministrul Educației, care ar putea lăsa acest minister pentru a veni și a conduce Senatul.

Pe de altă parte, Marcel Vela și-ar dori această funcție însă nu știe încă dacă are și susținerea partidului din care face parte. 

Ultimul, dar nu cel din urmă pretendent, este Virgil Guran.  Și numele acestuia este vehiculat ca posibil succesor al actualului președinte al Senatului.

Și surprizele nu se opresc aici. Se pare că reprezentanții Partidului Național Liberal încearcă să îl crească în funcție pe actualul premier, Nicolae Ciucă. Acesta se pare că ar fi următorul posibil candidat la alegerile prezidențiale.

Anunțul a fost făcut de  purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal care spunea că Nicolae Ciucă ar putea fi noul candidat la alegerile prezidențiale pentru că are material să devină președintele României.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu presedinte Senat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close