Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă la Rupea: Un bărbat a fost împuşcat într-un bar

Focuri de armă la Rupea: Un bărbat a fost împuşcat într-un bar

Focuri de armă la Rupea: Un bărbat a fost împuşcat într-un bar
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Ian 2011   •   19:43

A fost zarvă mare la Rupea, în Braşov. Mascaţii au patrulat străzile toată noaptea, după ce un bărbat a fost împuşcat într-un bar, în urma unui scandal. Rudele au încercat să-şi facă singure dreptate. Mai ales pentru că, spun oamenii, pistolarul ar fi sărit în apărarea a doi poliţişti.

La Rupea, totul a început în urma unui scandal într-un bar. Patru indivizi, bine aghezmuiţi au dat tonul. “Noi ne-am dus la un bar patru inşi să bem o bere, ca băieţii. Erau alţii doi acolo la bar, la tejghea cred că cumpărau şi ăia ceva, nu ştiu ce, şi acolo nu ştiu ăştia doi ai noşti ce au avut cu ăştia doi”, povesteşte un martor.

De aici şi până la cuţite, sticle sparte şi mese de biliard devastate nu a mai fost decât un pas. “Am auzit scandal, sărituri la bătaie, sticle sparte. Au sărit pe mine”.

 


A fost momentul în care bărbatul a scos pistolul să-i domolească pe scandalagii. Spiritele s-au încins şi mai rău însă iar scandalul s-a mutat în stradă. După câteva avertismente, un glonţ l-a nimerit pe unul dintre agresori. “M-a sunat un văr că l-a împuşcat. Ne-am deplasat la Rupea, vărul meu era mort”.

În realitate însă, bărbatul s-a ales cu câteva umflaturi în zona omoplatului din cauza glonţului de cauciuc. Rupt parcă din altă poveste, omul spune că el a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit.

Zeci de persoane s-au strâns cât ai clipi în faţa barului ca să-şi facă dreptate. Mascaţii au fost chemaţi să-şi liniştească. La lumina zilei, poliţiştii au descurcat iţele încurcate ale scandalului şi susţin varianta pistolarului, care era în legitimă apărare.

“În mod regulamentar, pentru că era un atac iminent care se îndrepta asupra lui a acţionat cu respectarea legii, privind armele neletale”, a declarat şef Ioan Necşulescu IPJ Braşov. Aşa se face că singurii care sunt cercetaţi penal sunt cei patru scandalagii, victime închipuite.

×
Subiecte în articol: impuscaturi Brașov mascati
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close