Antena 3 CNN Actualitate Fost şef de secţie de la Spitalul Militar din Timişoara, trimis în judecată pentru luare de mită

Fost şef de secţie de la Spitalul Militar din Timişoara, trimis în judecată pentru luare de mită

Fost şef de secţie de la Spitalul Militar din Timişoara, trimis în judecată pentru luare de mită
12 Noi 2018   •   17:38

Medicul Eugen Silviu Poşiar, fost şef al Secţiei de Medicină Internă de la Spitalul Militar din Timişoara, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, pentru luare de mită, trafic de influenţă şi fals intelectual în formă continuată. De asemenea, o asistentă medicală de la aceeaşi unitate a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de fals intelectual în formă continuată. Cei doi ar fi primit bani de la două persoane pentru a le ajuta să se pensioneze anticipat, făcând menţiuni nereale în dosarele lor medicale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii DNA Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a medicului Eugen Silviu Poşiar, la data faptelor şeful Secţiei Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă Timişoara, scrie news.ro.

Medicul este acuzat de două fapte de luare de mită, două fapte de trafic de influenţă şi alte două fapte de fals intelectual în formă continuată.

De asemenea, procurorii DNA Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a asistentei medicale în cadrul aceluiaşi spital Elena Corina Iliuţă. Aceasta este acuzată de două infracţiuni de fals intelectual în formă continuată.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close