Antena 3 CNN Actualitate Fostul ofţier MApN suspectat de PEDOFILIE NU ARE APĂRARE

Fostul ofţier MApN suspectat de PEDOFILIE NU ARE APĂRARE

Fostul ofţier MApN suspectat de PEDOFILIE NU ARE APĂRARE
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Iul 2014   •   17:05
Fostul ofiţer MApN suspectat de pedofilie a fost arestat preventiv. Bărbatul a făcut declaraţii uluitoare în faţa instanţei. Deşi a fost surprins de martori în timp ce abuza un copil în scara unui bloc, a declarat în faţa judecătorilor că făcea studii sociologice. 
 
Avocata din oficiu a refuzat cazul, pe motiv că nu poate apăra un astfel om.
 
Ninel Şerbănescu - fost ofiţer MApn NU a recunoscut în faţa judecătorilor acuzaţiile de pedofilie. A spus că se juca cu copiii, pentru că făcea studii de comportament. Magistraţii nu l-au crezut şi l-au considerat un pericol public. Anchetatorii cred că pedofilul s-ar fi folosit de experienţa din lumea spionajului, pentru a-şi ascunde urmele. 
 
Nu avea obiceiul să agreseze copii din apropierea locuinţei sale. Dădea târcoale şcolilor din alte cartiere şi îşi căuta victimele în staţii de autobuz. 
 
Bărbatul locuia împreună cu iubita lui mai tânără şi vecinii spun că femeia trecuse recent printr-o depresie majoră. A dat declaraţii până noaptea târziu în faţa anchetatorilor dar nu a le-a dat informaţii despre perversiunile bărbatului cu care locuia. Iubitul ei ar putea sta însă următorii 15 ani după gratii, pentru ororile pe care le-a făcut. 
 
Până acum există opt plângeri împotriva lui, dar e posibil ca numărul copiilor agresaţi să fie mai mare. Bărbatul a mai fost condamnat pentru pedofilie şi înainte de 1989, când era ofiţer MApN şi activa la Direcţia de Informaţii Militare. 
 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close