Antena 3 CNN Actualitate Fratele regelui heroinei e închis la Rahova

Fratele regelui heroinei e închis la Rahova

Fratele regelui heroinei e închis la Rahova
18 Mai 2007   •   11:54

Fratele lui Husseim Karimi, regele heroinei capturat în urmă cu trei zile într-o amplă acţiune a Poliţiei Române de frontieră împreună cu ofiţerii antidrog americani, este de cinci ani şi jumătate închis în penitenciarul Rahova. Yousef Karimi Rikabadi este traficant de heroină şi a fost prins de ofiţerii de la crimă organizată şi este condamnat la 10 ani de închisoare. În penitenciar, fratele regelui heroinei îşi ispăşeşte pedeapsa fără să facă o zi de muncă. Nu-l interesează să lucreze pentru a fi eliberat mai repede.

Iranianul este căsătorit şi are un copil. Yousef Karimi Rikabdi are un regim de detenţie închis, are restricţii şi este în permanenţă însoţit. Beneficiază de dreptul la pachete, vizită, corespondenţă, dar nu are libertate de mişcare. Orice activitate comună o face doar păzit de angajaţii penitenciarului Rahova.

Se pare că cei doi fraţi au venit în România împreună. Regele Heroinei, iranianul Hussein Karimi, era stabilit de 15 ani în România şi orchestra din umbră cea mai mare reţea internaţională de trafic de droguri. El a fost prins în urma unei operaţiuni comune, declanşată acum doi ani, la care au participat poliţişti din Olanda, Statele Unite şi Turcia. În cei doi ani în care suspectul a fost monitorizat, au fost confiscate cantităţi foarte mari de heroină şi au fost arestaţi rând pe rând mai mulţi membri ai organizaţiei.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close