Antena 3 CNN Actualitate Furtună cu gheață în Valea Jiului. Mașini avariate, acoperișuri luate de vânt și gospodării inundate. Imagini incredibile!

Furtună cu gheață în Valea Jiului. Mașini avariate, acoperișuri luate de vânt și gospodării inundate. Imagini incredibile!

Furtună cu gheață în Valea Jiului. Mașini avariate, acoperișuri luate de vânt și gospodării inundate. Imagini incredibile!
Sursa foto: Foto captura ANtena 3
19 Iun 2016   •   08:04

Noapte de coșmar pentru locuitorii din Petroșani. Valea Jiului a fost lovită în plin de una dintre cele mai puternice furtuni din acest an. Vijelia însoțită de grindină a provocat pagube uriașe.

Zeci de mașini au fost serios avariate de bucățile de gheață, acoperișurile au fost luate de vânt și mai multe gospodării au fost inundate. Mai multe blocuri din oraș au rămas fără curent electric.

Este cod galben de ploi și vijelii în toată jumătatea de vest a țării până astăzi la ora 9. Meteorologii anunță ploi însemnate cantitativ și grindină în zeci de județe din centrul, nordul și sud-vestul țării. În sud însă va fi caniculă, iar indicele de confort termic va atinge pragul critic al disconfortului.

 

×
Subiecte în articol: Valea Jiului masini avariate
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close