Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Dragnea are o singură preocupare: cum să mă înlăture

Gabriela Firea: Dragnea are o singură preocupare: cum să mă înlăture

Gabriela Firea: Dragnea are o singură preocupare: cum să mă înlăture
16 Noi 2018   •   12:48

Gabriela Firea a declarat că Liviu Dragnea are în plan să o îndepărteze din funcția de primar general al Capitalei și că deja le-a propus altor primari și parlamentari această funcție. 

„Domnul Dragnea îi cheamă pe anumiți domni primari de sectoare, parlamentari, primari din Ilfov și din București și le propune funcțiile mele, eu încă nefiind îndepărtată din aceste funcții. Nu mi se pare normală această preocupare a domniei sale atât de mare, cel puțin de pe 2 septembrie, de la CEx-ul de la Neptun, în care am avut pentru prima oară alt punct de vedere decât domnia sa. Deci de două luni și jumătate, domnul Dragnea are o singură preocupare: cum să o înlăture pe Gabriela Firea. Și nu cred că e normal. Energia noastră trebuie să o consumăm în special pentru proiectele necesare românilor și nu pentru astfel de răzbunări politice. Acest lucru înțeleg că l-au comunicat public și parlamentarii care și-au prezentat demisia, un protest față de modul de a conduce partidul, care în acest moment e într-o situație critică. Ar trebui să ne punem întrebarea de ce a ajuns aici. Toți foștii președinți de partid au făcut în așa fel încât să încapă lângă ei și alte voci și nu i-au îndepărtat pe cei care la un moment dat au avut un alt punct de vedere.

E o premieră absolută când sunt decapitați toți oamenii care spun altceva decât domnul Dragnea. Deja doi președinți de organizații au fost decapitați, domnul Neacșu și domnul Țuțuianu. Acum voi fi eu la ghilotina domnului Dragnea, dar asta este, se trăiește și fără funții politice. Eu am venit în PSD ca simplu membru, nu am cerut nicio funcție niciodată. Tot ce am obținut a fost prin multă muncă și cei mai mulți știu. Activitatea mea a fost una intensă, de aceea tot ceea ce am câștigat a fost pe merit, nu am primit cadou. 

E un caz unic. Niciun președinte PSD nu i-a înlăturat cu atâta brutalitate, cu atâta forță, pe cei care au avut curajul să spună anumite lucruri în public. E o premieră”, a spus Gabriela Firea. 

×
Subiecte în articol: Dragnea
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close