Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. O femeie s-a aruncat de la etajul trei al blocului pentru a se salva de la un incendiu

Galaţi. O femeie s-a aruncat de la etajul trei al blocului pentru a se salva de la un incendiu

Galaţi. O femeie s-a aruncat de la etajul trei al blocului pentru a se salva de la un incendiu
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Iun 2012   •   19:19

O femeie de 46 ani, din Galaţi, a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă din localitate, după ce a sărit de la etajul trei al unui bloc pentru a se salva de la un incendiu.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, căpitan Eugen Chiriţă, pompierii au fost anunţaţi că un apartament de la etajul trei al unui bloc a luat foc. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale care au stins focarul în jumătate de oră.
   
Chiriţă a spus că incendiul a pornit de la un frigider, din cauza unui scurt circuit electric.
   
În urma incendiului, două dintre cele trei persoane din apartament au ajuns la spital, iar o a treia a suferit un atac de panică.
   
'În casă erau trei femei, de 90, 86 şi 46 ani. Femeia de 90 ani nu a fost transportată la spital, ea suferind doar un atac de panică. Celelalte două au fost duse la spital de echipajele SMURD. Cea de 86 ani a suferit arsuri de gradul II şi III în zona feţei, iar cea 46 ani, care a sărit de la etajul trei, s-a ales cu un traumatism toraco - abdominal. Femeia s-a speriat şi, în urma unui atac de panică, a sărit de la etaj. Căderea i-a fost atenuată de un copac, evitându-se astfel contactul direct cu solul', a precizat Chiriţă.

×
Subiecte în articol: femeie bloc incendiu Galați SMURD
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close