Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, audiat la Poliţie: "Sunt acuzat că i-am privat de libertate pe hoţii care mi-au furat maşina" (VIDEO)

Gigi Becali, audiat la Poliţie: "Sunt acuzat că i-am privat de libertate pe hoţii care mi-au furat maşina" (VIDEO)

Gigi Becali, audiat la Poliţie: "Sunt acuzat că i-am privat de libertate pe hoţii care mi-au furat maşina" (VIDEO)
Sursa foto: Gigi Becali
02 Apr 2009   •   10:41

Omul de afaceri Gigi Becali s-a deplasat, joi dimineaţă, la sediul Poliţiei în vederea audierilor privind acuzaţiile de răpire ce îi sunt aduse.

Înainte de audieri, finanţatorul Stelei a declarat că este acuzat de privare de libertate pentru că gărzile sale de corp i-au adus la un bar din Pipera pe cei trei hoţi care i-au furat maşina.

Potrivit omului de afaceri, cei trei hoţi au depus plângere la poliţie şi susţin că au fost sechestraţi.

Gigi Becali a ţinut să precizeze că hoţii se află încă în libertate şi că nu ştie ce căutau anchetatorii la el acasă.



La locuinţa lui Gigi Becali s-au deplasat mai multe persoane cunoscute, printre care şi Teia Sponte, un alt nume vehiculat în dosarul Valiza în care este de asemenea anchetat Becali. În plus, se pare că avocatul lui Gigi Becali este cel care îl reprezintă şi pe Petre Pitcovici în cazul dosarului de la DGIPI.

Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa omului de afaceri având asupra lor un mandat de aducere la sediul poliţiei în vederea audierilor. Deşi maşina poliţiştilor a fost adusă chiar în faţa uşii sale, Becali a preferat să pornmească spre sediul poliţiei la volanul propriului autoturism, folosind ieşirea din spatele casei.

Autoturismul lui Gigi Becali a fost, totuşi, escortat de patru dube de poliţie, iar în maşina sa, pe scaunul din dreapta, s-a aflat un ofiţer de poliţie.

Cel mai probabil, maşina pe care o conducea este chiar cea care a fost furată pentru scurt timp în luna ianuarie.



Apropiaţii omului de afaceri îi sar în apărare. Deranjat de incident, Victor Becali, vărul finanţatorului Stelei, susţine că locul hoţilor este la închisoare.

"Infractori... Fură o maşină, după care sunt bătuţi. Trebuie să se ducă direct la penitenciar", a declarat acesta.



Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali. Acţiunea poliţiştilor are legătură cu un incident petrecut în luna ianuarie.

Printre locaţiile în care s-au efectuat percheziţii se numără şi sediul Partidului Noua Generaţie, filiala Ilfov.

Informaţiile apar într-un comunicat ofcial emis de către Poliţia Română. Potrivit acestuia, joi dimineaţă au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a unei reclamaţii făcute la finalul lunii ianuarie 2009.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali audieri
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close