Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, pac-pac, revine la vechile obiceiuri. Latifundiarul "a sărit" la o ziaristă (VIDEO)

Gigi Becali, pac-pac, revine la vechile obiceiuri. Latifundiarul "a sărit" la o ziaristă (VIDEO)

Gigi Becali, pac-pac, revine la vechile obiceiuri. Latifundiarul "a sărit" la o ziaristă (VIDEO)
Sursa foto: becali
28 Apr 2009   •   19:33

Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba. Ca în vremurile lui bune când arunca cu injurii la adresa ziariştilor pe care-i întâlnea, paznic la oile din Pipera, latifundiarul Gigi Becali a sărit marţi la o ziaristă. "Tu nu mai apîrea aşa cu decolteuri din alea. Închide alea acolo, la ţâţe. Eşti jurnalistă,după aia te vad ăia la televizor şi spun uite jurnalista aia", a spus Becali.

Remarca lui Gigi Becali a venit ca din senin. Jurnalista îl întrebase cu câteva minute înainte dacă unul dintre barbaţii ridicaţi marţi în dosarul furtului maşinii sale este cel căruia Becali îi aplicase o corecţie în barul său. Întrebarea l-a nemulţumit.

Latifundiarul petrecuse două ore în sediul poliţiei Ilfov, unde, săptămânal ar trebui să se întâlnească cu un supraveghetor.

Vrăjeala cu poliţia nu l-a prea satisfacut şi nici întrebarile ziaristei aşa ca nu s-a oprit din a-i da acesteia sfaturi.

?Pace, pace şi iubire, dragoste. Asta vreau. Asta o sa zic încontinuu şi pace. Uite fata aia, s-a supărat şi a plecat, că eu i-am spus să-nchidă decolteul. Uite, în loc să pleci mai bine închideai nasturii. În loc să închizi şi să te superi mai bine închideai nasturii?, a spus Gigi Becali.

Iar insistenţele au mai durat câteva minute, pâna când Becali a obţinut ce a dorit.

?Închide nasturii. Da, aşa, bine că i-ai închis, acu poţi să vii încoace?, a declarat Becali.

Marţi, Gigi Becali s-a procopsit cu un nou dosar penal. Poliţia Braşov îl cercetează pentru că, înainte să intre în puşcărie, Becali l-a înjurat şi agresat pe Constanti Iacov, fostul preşedinte al F.C. Naţional, la finalul unei partide de fotbal.



Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali decolteu dosar penal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close