Antena 3 CNN Actualitate Mugur Isărescu se îngroapă sub un morman de bani. Guvernatorul BNR nu poate justifica aproximativ 36.000 de euro

Mugur Isărescu se îngroapă sub un morman de bani. Guvernatorul BNR nu poate justifica aproximativ 36.000 de euro

Mugur Isărescu se îngroapă sub un morman de bani. Guvernatorul BNR nu poate justifica aproximativ 36.000 de euro
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Sep 2016   •   08:30

Mister total în jurul veniturilor încasate de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Din declaraţiile de avere ale acestuia rezultă că a luat bani pe care nu îi poate justifica. Şi nu este singura problemă de la Banca Naţională. De exemplu, o parte a aurului din rezerva naţională nu este foarte clar unde se află.

Încercările de a lămuri aceste aspecte în emisiunea Exces de putere nu au avut succes, din cauză că purtătorul de cuvânt al instituţiei a refuzat să discute pe cifre cu realizatorii emisiunii.

Aşadar, una dintre cele mai grave probleme ale BNR se referă la aurul românesc din care, potrivit unui document bombă prezentat la Exces de putere, lipseşte o cantitate importantă. Mai exact, 69 de tone.

Şi nu este singura problemă. din declaraţia de avere depusă de Mugur Isărescu pe anul 2015 nu se pot justifica aproximativ 36.000 de euro. Asta pentru că Isărescu a încasat jumătate din prima de pensionare, adică 55.000 de euro, dar are venituri de 91.000. Purtătorul de cuvânt al Guvernatorului a refuzat să spună de unde sunt aceşti bani.

În acest moment pe pagina de internet a BNR este publicată o declaraţie de avere a lui Mugur Isărescu, aşa cum susţine Dan Suciu, însă în această declaraţie nu apar şi sumele încasate.

 

×
Subiecte în articol: BNR Mugur Isarescu

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close