Antena 3 CNN Actualitate Hackerii au atacat site-ul unei primării din Vrancea. Recompensă de un milion de dolari pe capul edilului

Hackerii au atacat site-ul unei primării din Vrancea. Recompensă de un milion de dolari pe capul edilului

Hackerii au atacat site-ul unei primării din Vrancea. Recompensă de un milion de dolari pe capul edilului
de M.Z.    |    14 Aug 2016   •   13:07

Site-ul oficial al primăriei din Adjud, Vrancea a fost spart sâmbătă, iar hackerii au postat pe pagină mesaje demne de westernurile americane, „dedicate tuturor corupţilor”.

Imaginea primarului din oraş, Constantin Armencea, apare în mijlocul ecranului, însoţită de menţiunile „WANTED - DEAD OR ALIVE” şi „REWARD $ 1,000,000” şi încadrată de mai multe inscripţii cu „freedom” („libertate”), potrivit Gândul.info.

Prima pagină arată ca un afiş demn de filmele cu şerifi şi cowboy: fotografia primarului Constantin Armencea apare mare, pe tot ecranul, sub propoziţia „STOP CORUPŢIA!”, scrisă cu roşu. 

Hackerii au pus „pe capul” primarului şi o recompensă: un milion de dolari, pentru oricine va reuşi „să-l oprească, DEAD OR ALIVE”. Fotografia este încadrată de mai multe inscripţii cu textul „FREEDOM” 

Primarul Constantin Armencea a candidat la scrutinul din iunie din partea PSD şi a câştigat cursa electorală cu peste 50% din voturi, păstrându-şi astfel funcţia. 


 

×
Subiecte în articol: hackeri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close