Antena 3 CNN Actualitate Hoţii s-au reprofilat. Poliţiştii români au oprit un TIR cu utilaje furate din Occident

Hoţii s-au reprofilat. Poliţiştii români au oprit un TIR cu utilaje furate din Occident

Hoţii s-au reprofilat. Poliţiştii români au oprit un TIR cu utilaje furate din Occident
Sursa foto: tir
05 Apr 2009   •   23:05

Urmăriri ca-n filme în Maramureş după ce poliţia de frontieră a aflat că într-un tir sunt transportate două utilaje furate din Occident. Numai că tiristul nu a oprit la semnal, astfel că s-a trecut la urmărirea lui. Înăuntru, în loc de cherestea, poliţiştii de frontieră au descoperit utilaje furate din Occident.

Acţiunea poliţiştilor de frontieră maramureşeni nu este singulară. Luna trecută în zona Borşa ? Vişeu au fost găsite şase utilaje furate din Franţa şi Italia, în valoare de 600.000 de euro. Ele erau ascunse prin gospodării sau chiar în pădurile din Munţii Rodnei. Acum, borşenii care le-au furat încearcă să le ascundă în alte judeţe.

Când poliţiştii de frontieră au vrut să oprească TIR-ul, şoferul de la volan în vârstă de 28 ani din Borşa, nici nu a vrut să audă. Şi-a continuat drumul. A fost blocat după circa un kilometru. În vagonul autotrenului, în loc de cherestea erau un tractor şi un buldoexcavator furate din Occident. Şoferul intenţiona să le ascundă pe raza judeţului Bistriţa Năsăud.

Cele două utilaje valorează peste 80.000 de euro şi au fost depuse la sediul poliţiei de frontieră. Borşeanul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la furt calificat. Luna trecută în zona Borşa - Vişeu au fost găsite utilaje furate din Italia şi Franţa în valoare de 600.000 de euro.

Antena 3

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close