Antena 3 CNN Actualitate Idei pentru terase de iarnă funcționale, cu pergole retractabile

Idei pentru terase de iarnă funcționale, cu pergole retractabile

Sezonul rece aduce cu el trăiri specifice, zile albe de basm cu zăpadă și voie bună, și amintiri memorabile. Însă vine și cu temperaturi care restricționează multe dintre activitățile obișnuite din restul anului, precum relaxarea pe terasă. Există câteva idei pentru terase de iarnă funcționale cu pergole retractabile care să schimbe percepțiile despre sezonul rece, și vrem să le împărtășim și cu tine.

Idei pentru terase de iarnă funcționale, cu pergole retractabile
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2021   •   13:12

Multe din activitățile care ne bucură pe timp de vară își găsesc, de obicei, sfârșit iarna. Inconveniente precum temperaturile scăzute, lipsa spațiilor potrivit amenajate sau lipsa unor soluții fiabile duc restrângerea libertății de desfășurare. Prin urmare, și la neutilizarea teraselor la potențialul lor maxim. 

Din fericire, soluții de amenajări precum pergole retractabile pentru terase aduc inovație și flexibilitate spațiilor exterioare. Și mai mult decât atât, confort celor care caută relaxare indiferent de anotimp.

Peste 10 variante de pergole retractabile pentru terase

Sun Leader ține la calitatea timpului petrecut pe terasă. De la dorința de a furniza propuneri care să se încadreze în orice design arhitectural, până la dorința de a construi terase potrivite pentru toate anotimpurile, misiunea Sun Leader se concentrează asupra teraselor multifuncționale, moderne și sigure. 

Astfel de soluții de acoperire a teraselor sunt foarte des întâlnite în spații comerciale sau HoReCa, la restaurante sau terase de hoteluri. Iar în proiecte rezidențiale, sunt investiții sigure într-un stil de viață confortabil de lungă durată. 

Aceste pergole retractabile sunt, practic, structuri de aluminiu rezistente cu acoperișuri retractabile care pot fi utilizate în orice anotimp, indiferent de vremea de afară. Acestea pot fi accesorizate astfel încât spațiile să se poată închide complet pe timp de iarnă iar apoi, pe timp de vară, să fie din nou deschise. Iar acest lucru se întâmplă fără modificări suplimentare aduse terasei.

Pot fi instalate pe terase cu forme regulate, și pot acoperi suprafețe din cele mai mari, oferind iluminare, protecție față de ploaie, soare, vânt și zăpadă. 

Modele din gama Sun Leader precum Pergola Flat, Pergola Spline sau Bioclimatica Classic sunt variante clasice de pergole cu prindere de un perete de sprijin și stâlpi de rezistență. Modele precum Pergola Vault sau Spline Harmony sunt potrivite pentru terase cu deschideri mari, unde se pot susține evenimente.

La capitolul de terase rezidențiale, există soluții specifice pe care le poți obține consultându-te cu echipa Sun Leader. În funcție de dimensiunile terasei, de modul cum vrei să arate spațiul exterior și de accesoriile de care vrei să beneficiezi, ți se poate propune o soluție completă. Iar în această propunere sunt incluse și toate serviciile de care ai nevoie: măsurători, propunere financiară, proiectare, livrare, montaj și servicii de mentenanță. Toate, pentru ca și timpul tău pe terasă să fie unul de calitate și să te poți bucura de frumusețea naturii.

Pergole automatizate, cu control prin telecomandă sau aplicație mobilă

Toate pergolele retractabile pentru acoperirea teraselor vin la pachet cu automatizare, fără de care confortul nu ar fi resimțit în același mod. Frumusețea unei terase amenajate astfel vine și cu ușurința de utilizare a pergolei.

Telecomanda de control îți aduce siguranță și protecție imediată, printr-o simplă apăsare de buton. Atunci când este acționată, telecomanda facilitează retragerea acoperișului din membrană PVC în triplu strat, pentru descoperirea sau acoperirea terasei. În cazul pergolelor realizate din mai multe module, retragerea acoperișurilor se poate controla separat, fiecare telecomandă suportând conectarea la mai multe canale de transmisie.

Iar aplicația mobilă pe care o poți solicita oricând aduce utilizarea terasei la nivelul tehnologiilor de astăzi. Pentru ca tu să poți avea acces la pergolă și/sau accesoriile din sticlă, sistemele de umbrire sau iluminare, direct de pe smartphone.

Așadar, totul devine mai simplu: atât adaptarea unei terase pentru sezonul rece, cât și controlul pe care îl ai asupra acesteia. Alături de aceste idei pentru terase de iarnă funcționale cu pergole retractabile, poți începe și tu să îți faci planurile pentru sezonul următor. Sun Leader te sprijină cu informațiile de care ai nevoie și cu o propunere personalizată după nevoile tale.

Sun Leader – Partenerul tău modern în amenajarea terasei!

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close