Antena 3 Actualitate Imagini inedite din Parlament. Cum a răspuns Majestatea Sa Margareta la mârlănia lui Băsescu

Imagini inedite din Parlament. Cum a răspuns Majestatea Sa Margareta la mârlănia lui Băsescu

11 Dec 2017   •   22:21
Imagini inedite din Parlament. Cum a răspuns Majestatea Sa Margareta la mârlănia lui Băsescu

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei” imagini inedite din Parlament, din timpul ceremoniei solemne dedicată Regelui Mihai.

Majestatea Sa Margareta a avut o reacție incredibilă atunci când s-a apropiat de Băsescu. Aceasta a evitat și să-l privească, dar și să dea mâna cu fostul președinte.

Acest lucru vine ca răspuns la atacurile repetate lansate de Traian Băsescu la adresa Regelui Mihai. În 2011, actualul senator declara despre Rege.  "Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu! A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi?".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close