Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic în Cartierul Francez din București. Mașina de lux s-a reaprins | Pomperii intervin din nou

Incendiu puternic în Cartierul Francez din București. Mașina de lux s-a reaprins | Pomperii intervin din nou

Un incendiu puternic a izbucnit în partea de nord a Capitalei, în ”cartierul bogaților”, unde o mașină a luat foc.

Incendiu puternic în Cartierul Francez din București. Mașina de lux s-a reaprins | Pomperii intervin din nou
Sursa foto: Captura foto Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    21 Noi 2022   •   12:20

Update 12:15. Mașina de lux care a ars în totalitate în Cartierul Francez din Capitală s-a reaprins. Proprietarul autoturismului a sunat la pompieri și le-a cerut să intervină din nou. 

”Se aprinde din nou mașina. Puteți să trimiteți din nou o mașină? Am încercat cu apă, dar nu merge. Arde sub ea, dedesubt”, a fost apelul disperat al proprietarului. 

Pompierii militari au ajuns încă o dată la fața locului. Oamenii din zonă au încercat să stingă focul cu găleți de apă, însă nu au reușit.

Polițiștii au recomandat tuturor să evite zona pentru că există riscul unei explozii. 

În această dimineață, proprietarul autoturismului a văzut o flacără în zona torpedoului în momentul în care a încercat să pornească mașina, în jurul orei 8:00. Imediat focul a cuprins întreaga mașină. Ulterior, flăcările s-au extins și la apartamentul de lângă. 

Proprietarul spune că autoturismul este nou, achiziționat în urmă cu câteva luni. Mai mult decât atât, acesta spune că vineri a fost cu mașina la revizie generală și că nu își poate explica de unde a pornit focul. 

În ceea ce privește ipoteza potrivit căreia focul ar fi fost pus intenționat, proprietarul susține că nici măcar nu se poate gândi la un asemenea lucru și că nu bănuiește pe cineva care să facă așa ceva. 

În acest moment incendiul care a izbucnit pe strada Aron Cotruș din Capitală a fost lichidat. Autoturismul a ars în întregime, însă focul a cuprins și fațada blocului, care a fost distrusă într-o mare proporție.

Din fericire, în ciuda faptului că șapte persoane au fost evacuate din bloc, nimeni nu a fost rănit.

În acest moment, autoritățile fac cercetări la fața locului și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, ținând cont de faptul că mașina era parcată. Se ia în calcul și varianta unui incendiu provocat.

Martorii spun că a fost auzită și o explozie, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de autorități.

 

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close