Antena 3 CNN Actualitate Incident cu Victor Ponta la ÎCCJ: Ce a pățit fostul premier după 12 ore de proces

Incident cu Victor Ponta la ÎCCJ: Ce a pățit fostul premier după 12 ore de proces

Incident cu Victor Ponta la ÎCCJ: Ce a pățit fostul premier după 12 ore de proces
14 Oct 2016   •   22:18

Victor Ponta a avut parte de un incident la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a fost prezent pentru a fi audiat în dosarul "Turceni-Rovinari" în care este inculpat.

Câteva persoane l-au huiduit la ieșirea de la ÎCCJ. Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri dimineaţă, în jurul orei 9.00, la ICCJ, în dosarul Rovinari-Turceni, în care a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupţie. Acesta a plecat de la ICCJ în jurul orei 21.00.

Întrebat de jurnalişti cum a rezistat 12 ore în sala de judecată, Ponta a spus: "Sunt rezistent. Rezistăm pentru că ştiu că sunt nevinovat şi atunci stau oricât".

Senatorul Dan Şova nu a vrut să facă nicio declaraţie de presă, la ieşirea de la ICCJ.

Potrivit România TV, Victor Ponta a asistat vineri la declaraţiile martorilor, fără a face, la rândul lui, declaraţii în faţa judecătorilor. La cererea DNA, doi martori, Simona Ciurcu și Alin Brâncuș, au fost audiaţi vineri în şedinţă secretă. Motivul invocat de reprezentantul DNA a fost acela că declarațiile pe care aceștia urmează să le dea conțin date confidențiale. Alţi doi au fost audiaţi în şedinţă publică.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close