Antena 3 CNN Actualitate Incidente înaintea partidei Dinamo - Rapid: Suporteri, prinşi cu petarde ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)

Incidente înaintea partidei Dinamo - Rapid: Suporteri, prinşi cu petarde ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)

Incidente înaintea partidei Dinamo - Rapid: Suporteri, prinşi cu petarde ascunse în lenjeria intimă (VIDEO)
09 Noi 2009   •   08:54

Partida dezbătută duminică de echipele Dinamo şi Rapid nu a fost una lipsită de incidente. Mai mulţi suporteri au fost reţinuţi de către jandarmi după ce au fost prinşi cu materiale pirotehnice. Ei au fost duşi la secţia 6 de Poliţie pentru verificări, unde au fost nevoiţi să scoată petardele de unde le ascunseseră. Mai exact, din lenjeria intimă.

Întâlnirea dintre Dinamo şi Rapid se anunţa una cu risc ridicat din cauza celor două galerii cunoscute a fi dintre cele mai violente din România. Din fericire însă, cei 600 de jandarmi au reuşit să-i ţină potoliţi pe suporteri.

Şi cu toate acestea cinci suporteri rapidişti au încercat să pătrundă în stadion cu petarde. Cum nu era prima oară când o făceau, jandarmii i-au urmărit, iar în faţa stadionului din Ştefan cel Mare i-au reţinut. Ajunşi la secţia 6 de Poliţie, bărbaţii au predat materialele pirotehnice poliţiştilor. Nu mică le-a fost supriza oamenilor legii să vadă unde ascundeau tinerii petardele.

Suporterii au fost sancţionaţi contravenţional, iar pe numele lor au fost întocmite şi dosare penale. În plus, bărbaţii reţinuti au primit interdicţia de a mai intra pe stadionele din România timp de doi ani.



Antena 3


×
Subiecte în articol: suporteri Dinamo Rapid incidente petarde
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close