Antena 3 CNN Actualitate Incidente violente la Universitatea de Vară din Băile Tuşnad. Jurnalista agresată: „Eram sigură că se întâmplă ceva. Eram foarte tensionată”

Incidente violente la Universitatea de Vară din Băile Tuşnad. Jurnalista agresată: „Eram sigură că se întâmplă ceva. Eram foarte tensionată”

Incidente violente la Universitatea de Vară din Băile Tuşnad. Jurnalista agresată: „Eram sigură că se întâmplă ceva. Eram foarte tensionată”
22 Iul 2017   •   16:24

Incidente violente la Universitatea de Vară din Băile Tuşnad. În timpul discursului premierului maghiar, Viktor Orban, la Universitatea de Vară şi Tabără Studenţească din Tuşnad, o femeie a protestat şi a încercat să fluiere. Protestatara a fost atacată de câţiva bărbaţi, care purtau pălării verzi şi a fost evacuată din apropierea tribunei.

Ulterior, o femeie care s-a declarat soţia ziaristului Bayer Zsolt (un influent formator de opinie şi membru fondator al partidului de guvernământ din Ungaria, Fidesz) a susţinut că ea a eliminat-o pe protestatară pe care a jignit-o.

Incidente violente la Tușnad, în timpul discursului lui Orban Viktor. O femeie a fost bătută și trasă de păr

Jurnalista de la Radio Tg. Mureș Parászka Boróka a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat acolo: „Eu nu am fost agrestă fizic, ci verbal, dar am fost martoră, am văzut scena cum a fost atacată femeia respectivă și am auzit din partea unui jurnalist binecunoscut în Ungaria și apropiat al lui Orban că a făcut parte din această echipă de demobilizare. Am vrut să fac un interviu cu i Bayer Zsolt, iar el m-a agresat. Eu eram chiar în incintă am ajuns mai târziu. Am auzit fluierături, și în clipa în care a început fluieratul a fost dată de pământ. Nu sunt sigură, era un haos, dar ceea ce am auzit era fluieratul. Am văzut mai multe persoane. Eram sigură că se întâmplă ceva. Eram foarte tensionată”.

×
Subiecte în articol: News Magazine News Magazine
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close