Antena 3 CNN Actualitate Inedit Carmen Moise, experiență paranormală la Castelul Iuliei Hașdeu: „Atunci am simțit cum mi-a înghețat tot spatele”

Carmen Moise, experiență paranormală la Castelul Iuliei Hașdeu: „Atunci am simțit cum mi-a înghețat tot spatele”

Carmen Moise, experiență paranormală la Castelul Iuliei Hașdeu: „Atunci am simțit cum mi-a înghețat tot spatele”
07 Oct 2017   •   20:48

Jurnalista Carmen Moise a vorbit, la „Voi cu Voicu”, de la Antena 3, despre experienţele paranormale pe care le-a trăit, la castelul Iuliei Hașdeu, în timpul unor filmări pentru emisiunea În premieră.

”Am ajuns acolo. Nu pot să zic că s-a întâmplat ceva anume. Nici să spun că mi s-a confirmat ce spun legendele. (...) Filmarea pe care am avut-o noi a început dimineața la ora 9 și s-a terminat la ora 21.  (...) Rămânem pe înserat, în castel, ca să facem o reconstituire. Eu, cu o pelerină, jucam rolul Iuliei. Și trebuia să stau în clădire, operatorul era în exterior și la fereastră trebuia să treacă doar umbra mea. (...) A fost un moment în care am rămas singură, fix în camera Iuliei, cea cu nuferi/cale pe pereți. Așteptam semnalul operatorului care să-mi spună când să trec prin dreptul ferestrei. Cu câteva secunde înainte ca eu să-i văd mână în aer, vă jur, a făcut perdeaua așa, ca atunci când se face curent, o mișcare amplă, iar eu am simțit cum mi-a înghețat tot spatele. Nu era nimeni altcineva în castel. Nici nu știu când am ieșit afară”, a povestit Carmen Moise, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Mirela Voicu Carmen Moise
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close