Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum ne dăm seama că cei dragi vor să intre în legătură cu noi după moarte. Iată la ce semne trebuie să fim atenți

Cum ne dăm seama că cei dragi vor să intre în legătură cu noi după moarte. Iată la ce semne trebuie să fim atenți

Cum ne dăm seama că cei dragi vor să intre în legătură cu noi după moarte. Iată la ce semne trebuie să fim atenți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Aug 2017   •   11:49

Cum știm că oamenii dragi pe care i-am pierdut încearcă să ia legătura cu noi de dincolo de moarte? Sunt câteva semne la care trebuie să fim atenți și care sunt dovezi clare că spiritele celor morți sunt lângă noi.

Luminile. De multe ori vedeți cum pâlpâie luminile din cameră sau becurile noi se ard instantaneu. Cel mai adesea sunt afectate luminile atunci când spiritul petrece mult timp în preajma voastră sau când el știe că în felul acesta vă pot atrage atenția.

Televizorul. Se știe că spiritele efectiv tulbură imaginile de la televizor. Au fost cazuri în care a apărut fața spiritului pe ecranul televizorului sau când televizorul se aprinde și se stinge de unul singur la ore ciudate sau în anumite momente stranii din zi.

Muzica. De multe ori, în felul lor, spiritele sunt capabile să vă transmită un cântec sau vă puteți gândi la ei atunci când un anumit cântec este difuzat la radio.

Ceasurile. S-a înregistrat adesea ca un ceas să se oprească exact în momentul în care cel drag a trecut dincolo sau ca un ceas de mână sau un deșteptător să înceteze să mai funcționeze.

Mai multe pe almeea.ro.

×
Subiecte în articol: paranormal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close