Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Există viață după moarte”. Profesorul Constantin Dulcan, explicațiile științifice ale fenomenolor mistice și paranormale

”Există viață după moarte”. Profesorul Constantin Dulcan, explicațiile științifice ale fenomenolor mistice și paranormale

”Există viață după moarte”. Profesorul Constantin Dulcan, explicațiile științifice ale fenomenolor mistice și paranormale
27 Mai 2017   •   20:53

Constantin Dulcan, o figură importantă a metafizicii românești, a fost invitatul Mirelei Voicu, sâmbătă, la ”Voi cu Voicu”.

Constantin Dulcan este medic militar, specialist în neurologie și este autorul lucrării ”Inteligența materiei”, lucrare cenzurată în perioada comunistă. 

Specialist în neurologie și psihiatrie, profesorul Dulcan a vorbit despre faptul că majoritatea oamenilor de știință de astăzi sunt obtuzi în a găsi alte explicații fenomenelor care nu au explicații științifice.

Profesorul Dulcan a vorbit despre propriile experiențe cu lumea de dincolo, dar și despre numeroase elemente considerate că fac parte din zona mistică, dar care pot fi explicate și din punct de vedere științific.

”Noi când gândim emitem nu numai o noțiune abstractă, ci și energie. Orice gând este însoțit de energie. Asta este rugăciunea” spune Constantin Dulcan.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close