Antena 3 CNN Actualitate Inedit A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Când au găsit-o în pădure, polițiștii i-au pus o întrebare. Ce le-a spus bătrâna este fascinant

A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Când au găsit-o în pădure, polițiștii i-au pus o întrebare. Ce le-a spus bătrâna este fascinant

A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Când au găsit-o în pădure, polițiștii i-au pus o întrebare. Ce le-a spus bătrâna este fascinant
13 Iun 2016   •   16:29

Ofițerii de poliție ai unei secții din Maryland, SUA, au primit recent un apel disperat de la o femeie a cărei mama, în vârstă de 81 de ani, dispăruse de acasă.

„Se părea că bătrâna ieșise la plimbare, așa cum făcea în fiecare zi, dar nu se mai întorsese. Așa că că fiica acesteia s-a speriat și a alertat Poliția, mai ales că mama ei suferea de demență”, povestește un polițist.

Trei ofițeri au plecat imediat în căutarea bătrânei, într-o pădure din regiune. După 40 de minute de căutări,  polițiștii au zărit-o pe femeie. S-au apropiat de ea. Inițial, femeia părea ușor confuză, apoi i-a rugat pe polițiști să se mai plimbe puțin alături de ea.

Aceștia au fost de acord. Până la urmă, era o zi frumoasă, iar bătrâna părea să fie o companie foarte plăcută.  Ea le-a spus oamenilor legii că se pierduse în pădure.

„Nicio problemă” i-a răspuns ofițerul Morrison luând-o de mână de bătrână.

Pe drumul spre casa bătrânei, polițistul a întrebat-o care este secretul unei vieți lungi, iar femeia a răspuns cu sinceritate:  „Vrei să trăiești mult? Atunci mănâncă bine și fii mereu activ!”

 

×
Subiecte în articol: batrana padure
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close