Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un peşte monstru, care trăieşte în ape adânci ale oceanului, a fost găsit pe o plajă din California

Un peşte monstru, care trăieşte în ape adânci ale oceanului, a fost găsit pe o plajă din California

Un peşte neobişnuit, cu dinţii ascuţiţi precum sticla şi un corp în forma unei mingi de fotbal american, a fost găsit pe o plajă din California. Creatura neagră, găsită cu gura deschisă, zăcea pe nisipul din zona protejată Crystal Cove State Park din Laguna Beach.

Un peşte monstru, care trăieşte în ape adânci ale oceanului, a fost găsit pe o plajă din California
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Ionescu    |    15 Mai 2021   •   17:00

„Apariția unui astfel de pește intact este ceva foarte rar și nu știm cum și de ce a ajuns peștele pe mal”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Peștele-minge-de-fotbal din Pacific este un pește de pradă care se găsește, în mod normal, în adâncul oceanului – dinții acestuia sunt ascuțiți precum cioburile de sticlă, iar gura sa este capabilă să înghită pradă de dimensiunea propriului corp.

Având în vedere dimensiunile și coada din fruntea sa, reprezentanții parcului natural din California spun că pește este o femelă.

 „Doar femelele au coada aceea lungă pe cap. Vârfurile ei emit lumină și sunt folosite ca momeală pentru pradă în întunericul oceanului la adâncimi de aproape un kilometru”.

"Pacific Football Fish" este una dintre cele peste 200 de specii de peşti-pescari din lume, potrivit California State Parks, şi deobicei se găseşte în adâncurile întunecate ale oceanului.

Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte cioburi de sticlă şi "gura sa largă este capabilă să tragă şi să înghită prăzi de mărimea corpului său".

×
Subiecte în articol: peste monstru california
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close