Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea „Împușcatului”, omul care a supraviețuit unui pluton de execuție. A încasat nouă gloanțe, dar moartea nu l-a vrut!

Povestea „Împușcatului”, omul care a supraviețuit unui pluton de execuție. A încasat nouă gloanțe, dar moartea nu l-a vrut!

Povestea „Împușcatului”, omul care a supraviețuit unui pluton de execuție. A încasat nouă gloanțe, dar moartea nu l-a vrut!
Sursa foto: sursa foto: Shtiu.ro
06 Noi 2018   •   21:31

Cine s-a gândit că ar putea supraviețui unui pluton de execuție? Ei bine, povestea unui mexican a făcut înconjurul lumii după ce a fost împușcat de 9 ori și a trăit. Incredibil!

Wenceslao Moguel Herrera este numele mexicanului care a fost împuşcat în 1915, în timpul revoluţiei mexicane, de 8 ori cu puşca, apoi încă o dată, în cap, cu revolverul, dar, în mod miraculos, a supravieţuit.

Wenceslao Moguel Herrera poreclit inițial „Pancho” a fost unul dintre cei mai faimoşi lideri ai mişcării revoluţionare din 1915. Considerat trădător de către constituţionalişti, Wenceslao Moguel Herrera, omul care avea 25 de ani la vremea respectivă, a primit pedeapsa cu moartea în faţa unui pluton de execuţie.

Continuarea, pe Shtiu.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close