Antena 3 CNN Actualitate Inedit Realitatea din spatele magiei! Cum sunt posibile cele mai fascinante trucuri ale magicienilor

Realitatea din spatele magiei! Cum sunt posibile cele mai fascinante trucuri ale magicienilor

Realitatea din spatele magiei! Cum sunt posibile cele mai fascinante trucuri ale magicienilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Apr 2016   •   19:10

Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc incredibil. De multe ori, ni se pare că magicienii sunt cu adevărat capabili de a face lucruri care sfidează toate legile cunoscute ale universului. Copiii şi adulţii deopotrivă au ajuns să creeze, timp de secole la rând, o alură mistică în jurul acestor spectacole, oferindu-le cea mai serioasă interpretare.

Mai jos, veţi găsi exlicaţia pentru câteva dintre trucurile clasice folosite de magicieni, care au uimit, de-a lungul anilor, o mulţime de oameni:

Secretul 1: Tăierea persoanei cu un ferestrău

Toţi am văzut acel truc, aşteptând cu răsuflarea la gură ca magicianul să taie cu ferăstrăul o femeie, în jumătate. Răspunsul este foarte simplu: În interiorul cutiei se află nu o singură femeie asistentă, ci două.

Secretul 2: Bancnota ruptă

Secretul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, stă în îndemânarea de a folosi un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici! Acest lucru permite ca bancnotele să fie trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi să rămână intacte.

Continuarea pe descoperă.ro.

×
Subiecte în articol: magie
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close