x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-au întors de la o nuntă, dar atunci a început coșmarul pentru ei. Micuțul lor a căzut într-un somn adânc. S-a trezit la spital după 11 zile, dar....

de 23 Oct 2017   •   23:44
S-au întors de la o nuntă, dar atunci a început coșmarul pentru ei. Micuțul lor a căzut într-un somn adânc. S-a trezit la spital după 11 zile, dar.... 16
Foto: Pixabay.com

S-au întors de la o nuntă, dar nu aveau nici cea mai vagă idee de ce avea să i se întâmple fiului lor de șapte ani.

Micuțul nu a putut fi trezit a doua zi de mama sa, iar atunci când aceasta se chinuia să-l ridice, copilul cădea ca mort în pat. „A fost groaznic. Am încercat să-l trezesc și s-a întors să doarmă la loc. Strigam, Wyatt, Wyatt, Wyatt! Dar degeaba, el dormea la loc”, a povestit mama copilului pentru The News Enterprise.

Părinții l-au dus de urgență la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a putut fi trezit decât după 11 zile, după ce i s-au administrat medicamente pentru convulsii.

Doar că surpriză. În momentul în care, Wyatt Shaw din Elizabethtown, Kentucky, s-a trezit, medicii au constatat că acesta suferă de probleme neurologice. Nu mai putea să meargă și nici să articuleze cuvintele foarte bine.

De la o zi la alta, însă, micuțul se recuperează și medicii speră că într-o zi acesta va fi din nou un copil normal.

 

sati