Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat a sărit cu paraşuta de pe Catedrala Neamului. Cum a reuşit să intre în clădire

Un bărbat a sărit cu paraşuta de pe Catedrala Neamului. Cum a reuşit să intre în clădire

Caz neobişnuit în Capitală. Un bărbat a sărit cu paraşuta din turla Catedralei Neamului, în interiorul lăcaşului, videoclipul, postat recent pe YouTube, devenind viral pe reţelele sociale. 

Un bărbat a sărit cu paraşuta de pe Catedrala Neamului. Cum a reuşit să intre în clădire
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2022   •   23:40

Conform estimărilor rezultate din analiza imaginilor publicate, în care se pot observa detalii legate de evoluţia şantierului interior, întâmplarea a avut loc anul trecut, în perioada verii.

Identitatea celui care a sărit cu paraşuta de pe Catedrala Neamului nu este cunoscută.

În urma verificărilor efectuate până în acest moment pe şantierul Catedralei Naţionale, s-a constatat că persoana care a efectuat un salt cu paraşuta în interiorul acesteia a pătruns acolo în mod total fraudulos, intrând într-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic şi administrativ, după încheierea programului de lucru din ziua respectivă.

Gest extrem. A sărit cu paraşuta de pe Catedrala Neamului

Echipele coordonatoare ale şantierului Catedralei Naţionale au sesizat serviciile de pază şi supraveghere, care efectuează verificări ale bazelor de date existente privind intervalul de timp identificat, atât pentru spaţiul interior, cât şi exterior al Catedralei.


 

×
Subiecte în articol: parasuta catedrala neamului
Parteneri
"Apă mare cum n-am mai văzut!". Potop în zeci de localităţi din vest
x close