Antena 3 CNN Actualitate Inedit Știai asta despre familia regală? Motivul pentru care fiul lui Kate și William poartă doar pantaloni scurți

Știai asta despre familia regală? Motivul pentru care fiul lui Kate și William poartă doar pantaloni scurți

Știai asta despre familia regală? Motivul pentru care fiul lui Kate și William poartă doar pantaloni scurți
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Oct 2016   •   21:49

Admiratorii Familiei Regale Britanice nu au putut să nu remarce un obiect vestimentar care se tot repetă, în ținutele micuțului George, fiul ducilor de Cambridge: pantalonii scurți.

William Hanson, expert în etichetă, spune că există un motiv extrem de bine întemeiat pentru acest lucru: băieții din familiile de elită, mai ales cele regale, sunt îmbrăcați în pantaloni scurți deoarece acest articol ilustrează foarte bine statutul lor social, scrie The Independent.

Pantaloni lungi sunt pentru băieți și bărbați în vârstă, în timp ce pantaloni scurți denotă ”eleganță”, atunci când sunt purtați de un copil. ”E tipic englezesc să-ți îmbraci băiețelul cu pantaloni scurți”, a spus acesta.
 
”Să îți îmbraci copilul în pantaloni lungi este un gest asociat culturii suburbane și clasei mijlocii”, a mai spus Hanson.

Potrivit expertului în etichetă, George va putea apărea în public în pantaloni lungi abia după ce va împlini vârsta de opt ani.

×
Subiecte în articol: Printul George familia regala
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close