Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăr din Botoșani, devenit viral după ce a căutat să se angajeze ca "BATI-GARD": "Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani"

Tânăr din Botoșani, devenit viral după ce a căutat să se angajeze ca "BATI-GARD": "Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani"

Un tânăr de 22 de ani a postat pe un site de vânzări "oferta" sa de angajare. Mesajul amuzant, cu greșeli de exprimare și de scriere, s-a viralizat în scurt timp. Bărbatul a anunțat că vrea să devină bodyguard.

Tânăr din Botoșani, devenit viral după ce a căutat să se angajeze ca "BATI-GARD": "Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani"
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   11:38

"Caut de lucru ca batigard în Botoșani și pe lângă aproape. Știut să fac carate, știu să bat, nu a luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani. Vă rog să mă sunați. Cer și ofer seriozitate", a fost mesajul publicat de tânărul botoșănean pe un site pentru vânzări.

Acesta a cerut 100 de lei pentru serviciile de pază și protecție pe care susține că le poate furniza.

Anunțul a ajuns în scurt timp pe rețelele sociale, unde utilizatorii s-au întrecut în comentarii ironice și glume pe seama tânărului.

"L-a bătut limba română destul.

Nici fetele nu mai sunt ce au fost.

În caz că vrei pe cineva să-ți apere pisica.

Bate garduri, covoare, cam tot ce se poate bate. Apelati cu incredere!", au fost câteva dintre reacții.

×
Subiecte în articol: Botoșani viral bodyguard
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close