Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voi cu Voicu: Alina Albert, despre experiența sa privind moartea clinică: „Am trecut printr-un tunel sub formă de pâlnie”

Voi cu Voicu: Alina Albert, despre experiența sa privind moartea clinică: „Am trecut printr-un tunel sub formă de pâlnie”

Voi cu Voicu: Alina Albert, despre experiența sa privind moartea clinică: „Am trecut printr-un tunel sub formă de pâlnie”
22 Iul 2017   •   20:44

Paranormal, credință, experiențe bizare. Așa ar putea să fie explicată moartea clinică. Unii dintre cei întorși se întorc vindecați, alții au puterni paranormale, iar cei mai mulți nu-și amintesc nimic din această experiență.

Parapsihologul Alina Albert a povestit în emisiunea Voi cu Voicu că pentru ea această experiență a fost ca un tunel sub formă de pâlnie.

„Tunelul exista, dar era sub o formă de pâlnie verticală. Era prezent tunelul, dar că era poziționat diferit. Toți povestesc că se ridică. Există elemente comune, tunelul este contestat de numerologi, cica este un punct pe retină, acea imagine rămâne sub forma unui tunel. Eu eram în sala de operație, organul meu vizual era închis, dar eu vedeam ce se întâmplă în sală. Instrumentele de care dispune gândirea noastră. Nu poate să explice. (...) Majoritatea oamenilor care au o moarte clinică în urma unui suicid sau tentativă de sinucidere. Unii spun că au văzut Iadul”, a povestit Alina Albert.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu moarte clinica tunel
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close