Antena 3 Actualitate Inedit Voi cu Voicu: De unde vine blestemul și cum se dezleagă?

Voi cu Voicu: De unde vine blestemul și cum se dezleagă?

03 Iun 2017   •   21:57
Voi cu Voicu: De unde vine blestemul și cum se dezleagă?

„Dacă ai să întrebi un psiholog, va spune că blestemul aparține sistemului de credințe iraționale, pe care omul le dezvoltă de-a lungul timpului. Nu este nicio rușine să ai o credință irațională, statistic vorbind absolut toți oamenii au dezvoltat măcar o credință irațională de-a lungul vieții lor, adică scrii cu pixul norocos, pentru că așa consideri că pixul acela îți va aduce noroc”, a declarat parapsihologul Alina Albert în emisiunea Voi cu Voicu.

„Dumnezeu este primul blestemător, el l-a blestemat pe șarpe să fie cea mai neplăcută dintre toate viețuitoarele (...)În condițiile în care Dumnezeu a blestemat, omul s-a simțit liber la blesteme(...)Blestemul este un program energetic care invocă puterea cerească”, mai spune specialista.

Cum se dezleagă blestemele?

„În primul rând nu trebuie să fii la fel de furios ca el și să nu te înverșunezi. Nu există un război, un conflict acolo, să-ți recunoști greșeala și chiar dacă nu ai greșit să-ți ceri iertare univesului, pentru că starea asta de conflict creează dizarmonie”, a mai spus Alina Albert.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close