Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voi cu Voicu: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, dezvăluire dureroasă: „Incendiul de la Colectiv nu a fost o întâmplare”

Voi cu Voicu: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, dezvăluire dureroasă: „Incendiul de la Colectiv nu a fost o întâmplare”

Voi cu Voicu: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, dezvăluire dureroasă: „Incendiul de la Colectiv nu a fost o întâmplare”
04 Noi 2017   •   21:07

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre celebrele previziuni pe care le-a avut: accidentul din Apuseni, Nisa sau incendiul din Colectiv.

„La Apuseni, am văzut o vreme cețoasă, era și un avion alb, de mici dimensiuni, simțeam că pilotul făcea eforturi mari să redreseze. Deasupra era un strat de gheață și la un moment dat a făcut spre dreapta și s-a dus spre munte. Am văzut doar avionul. Am scris că un avion se va prăbuși”, a povestit Maria Ghiroghiu.

Despre Colectiv, celebra prezicătoare a spus că nu a fost o întâmplare și că a fost provocat. „Era în noaptea de 25-26 octombrie, noaptea la 2 în timp ce făceam rugăciunea, în loc să văd vedeam înspre sud, în cădere, o hală, o scenă și la un moment dat am văzut mult fum, o bubuitură, incendiu de la colectiv nu a fost o întâmplare, a fost ceva provocat, dincolo de plafon, o explozie. (...) Incendiul de la colectiv nu a fost o întâmplare (...) A fost ceva premeditat”, a mai povestit Maria Ghiroghiu.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu colectiv
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close