Antena 3 CNN Actualitate Infractoare la bătrâneţe. Trei femei în vârstă au încercat să fure un apartament (VIDEO)

Infractoare la bătrâneţe. Trei femei în vârstă au încercat să fure un apartament (VIDEO)

Infractoare la bătrâneţe. Trei femei în vârstă au încercat să fure un apartament (VIDEO)
Sursa foto: Batrane arestate
08 Noi 2009   •   10:11

Trei femei în vârstă au ajuns cu cătuşe pe mâini pentru au încercat să lase pe drumuri o bătrână. I-au furat actele de proprietate şi au fost la un pas să-i vândă casa fără ca femeia să aibă habar. Noroc că poliţia a intrat în notariat înainte de semnarea contractului.

Bunicuţa din imagini are 70 de ani. Nu ea este artizana afacerii, ci celelalte două doamne, în vârstă de 40, respectiv 61 de ani. Ambele sunt cunoscute ca făcând parte fiecare din câte un clan: Mandatarii şi clanul Pakistanezul.

?Cele două femei, profitând de naivitatea părţii vătămate, i-au furat actele de proprietate ale apartamentul precum şi actele de identitate şi au determinat o altă femeie să se substituie proprietarului de drept în faţa notarului pentru a încheia contractul?, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Femeia cea mai în vârstă ar fi trebuit să spună în faţa notarului că este proprietarul apartamentului şi să semneze contractul de vânzare-cumpărare. Proprietarul de drept este însă o femeie în vârstă de 58 de ani.

Dacă le-ar fi reuşit, ar fi fost o afacere profitabilă. Femeile găsiseră şi client şi ar fi vândut apartamentul cu 17.000 de euro. Cumpărătorul a dat şi un avans de 13.000 de euro, înainte să descindă poliţia în notariat. Ofiţerii au recuperat de la suspecte doar 3.000 de euro.

Doar două dintre suspecte au fost arestate pentru înşelăciune, fals privind identitatea şi uz de fals. Bunicuţa de 70 de ani este cercetată în stare de libertate.



Observator

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close