x close

Ion Cristoiu: ''Trei sferturi din inspectoratele judeţene sunt infectate de interlopi, cumetrii, ibovnici şi nu poţi să te baţi cu ei!''

02 Aug 2019   •   19:10
Ion Cristoiu: ''Trei sferturi din inspectoratele judeţene sunt infectate de interlopi, cumetrii, ibovnici şi nu poţi să te baţi cu ei!'' Foto: Captură Antena 3

Jurnalistul ion cristoiu a vorbit la Antena 3 despre modul în care au intervenit poliţiştii în cazul Alexandrei, dar şi despre motivul demisiei lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne, la şase zile de la depunerea jurământului la Palatul Cotroceni.

''Cel mai important pe mine nu e bâlbâiala autorităţilor. Pentru mine, pentru noi jurnaliştii este ce s-a întâmplat şi nici acum din ce spune domnişoara aceasta, nici măcar nu ştim de unde au luat-o''.

Cât despre Gheorghe Dincă, jurnalistul a spus că acesta ''era taximetrist legal de şase ani şi este clar că vâna nu numai pentru el''.

Ion Cristoiu a vorbit şi despre motivul demisiei ministrului de Interne, Nicolae Moga.

''A plecat că şi-a dat seama că se sinucide. Şi-a dat seama că nu putea să facă nimic. Şi-a dat seama că acest Minister de Interne trebuie dărâmat, sau desfăcut în bucăţi şi refăcut. Ce a descoperit dânsul este că faptul că trei sferturi din inspectoratele judeţene sunt infectate de interlopi, cumetrii, ibovnici şi nu poţi să te baţi cu ei'', a remarcat jurnalistul Ion Cristoiu.

Parteneri
Parteneri
sati