Antena 3 CNN Actualitate ISU Prahova, despre pensiunea Ferma Dacilor care a ars: ”Nu are autorizație de securitate la incendiu”

ISU Prahova, despre pensiunea Ferma Dacilor care a ars: ”Nu are autorizație de securitate la incendiu”

ISU Prahova spune că pensiunea Ferma Dacilor, care a ars în această dimineață, nu avea autorizație de securitate la incendiu.

de Andreea Ştefan    |    26 Dec 2023   •   10:44

Tragedie în a doua zi de Crăciun: un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova.

Trei persoane au fost găsite carbonizate, printre care unul dintre copiii patronului pensiunii, iar alte cinci persoane sunt încă de negăsit.

ISU Prahova a anunțat că obiectivul nu are autorizație de securitate la incendiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Raed Arafat: ”A fost declanșat Planul Roșu” | Mai multe persoane dispărute

Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului și au fost aplicate 6 avertismente.

La momentul verificării nu au fost puse la dispoziția inspectorilor documente din care să rezulte momentul punerii în funcțiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării și obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu.

”Este foarte greu ca în acest moment, printre rămășițe, să ne dăm seama dacă este vorba despre rămășițe omenești sau despre altceva. Colegii mei, pe măsură ce au putut să pătrundă în perimetrul afectat de flăcări, caută și iau fiecare milimetru la mână ca să își dea seama dacă mai sunt victime. Este o operațiune dificilă, pentru că perimetrul este extrem de mare, peste 1.000 de metri pătrați”, a declarat Andreea Ursachi, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close